LOOkX is niet het zoveelste make-up merk op de markt. Het is een zeer aantrekkelijke moderne make-up lijn, waarbij verzorging van de huid met natuurlijke en huidvriendelijke formules voorop staat.

LOOkX Make-up is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make-up merken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design ook een heleboel ‘caring’ ingrediënten schuilgaan. Bij ons vind je geen foundations die de poriën verstoppen, geen mascara’s en eyeliners die de ogen irriteren, geen uitdrogende lipsticks, maar formules die juist bijdragen aan het verzorgen en beschermen van je huid.

LOOkX is 'a way of living' voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

 

Wij doen ook bruidsmake-up op aanvraag. Reserveer hiervoor tijdig.

Wil je de producten van Lookx komen uitproberen? Boek dan ook de dag of avond make-up & we bepalen samen jou ideale look!