DERMALUX™ TRI-WAVE LED-FOTOTHERAPIE VERJONGT, HERSTELT EN REVITALISEERT ELKE (PROBLEEM)HUID

Een behandeling die verjongt, herstelt en revitaliseert.

Dermalux™ LED Fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering, acné en gevoelige huid condities, zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

Door de gevestigde waarde van de LED technologie, is deze behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er foutloos, jeugdig en gezond te laten uitzien.

Dermalux™ is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen.

Hoe werkt LED fototherapie?

Door veroudering, huidproblemen of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten.

LED Fototherapie maakt gebruikt van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden, ze geven energie om sneller te genezen en te verjongen.

Hoe veilig is de behandeling?

LED Fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen. Het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan dus bijgevolg de huidcellen niet beschadigen. Dermalux™ is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.

Contra indicaties

  • Auto-immuunziekten; Lupus Erythematosus
  • Albinisme.
  • Lichtgevoelige medicijnen zoals: Benzolperoxide, sint janskruid, tetracycline, roaccutane
  • Lichtallergie en/of fotoallergische huidreacties
  • Epilepsie (bepaalde lichtfrequenties zouden kunnen leiden tot een epileptische aanval)
  • Zwangerschap
  • Lichtgevoeligheid

Is er onmiddellijk zichtbaar resultaat?

De zichtbare resultaten zijn er onmiddellijk. Dermalux™ maakt een vermoeide en saaie huid onmiddellijk vitaal. Na slechts één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralend, daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld en de gezondheid van de huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit kan variëren van 6 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand. Met LED Fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot 3 maand nadat de kuur is gestopt. Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden.

Elke lichtkleur heeft een zeer specifieke werking:

Dermalux™ LED Blauw

-Sterke anti-bacteriële behandeling

-Behandelt acné en vlekken zonder irritatie

-Voorkomt opstoot van infecties

-Normaliseert sebumproductie

-UV vrij alternatief voor eczeem, psoriasis en dermatitis

Dermalux™ LED Rood

-Vermindert fijne lijntjes en rimpels

-Verhoogt de hydratatie

-Maakt de huidteint en -textuur gelijkmatig

-Kalmeert roodheid en irritatie

-Maakt grove poriën fijner

-Herstelt de glans van de huid

-Werkt antibacterieel

Dermalux™ LED Onzichtbare IR

 -Geavanceerde anti-aging behandeling

-Verstrakt en verstevigt de huid

-Vermindert pigmentatie

-Vermindert en voorkomt littekens

-Vermindert pijn en ontsteking